Calendaris

Adjuntem el calendari de les activitats extraordinàries del mes de Març per a que estigueu informats de totes les activitats organitzades i a quines esteu invitats a acompanyar-nos.

Aprofitem  per destacar la Festa del centenari de la Sra. Oliva el dia 28 i la visita guiada a la pastisseria Lluís Muixí de Balaguer el 29.

OBRIR CALENDARI MARÇ 2019

Els presentem el calendari d'activitats d'aquest mes de Gener. Com a activitats del mes a destacar es celebrarà l'arribada de SSMM els Reis d'Orient. Esperem que els agradi i ens puguin acompanyar en les activitats obertes a les families.

OBRIR CALENDARI GENER 2019

Els presentem el calendari d'activitats d'aquest mes de Novembre. Com a activitat del mes a destacar es celebrarà el centenari de la Rosa Granjé el dia 19 de Novembre. Esperem que els agradi i ens puguin acompanyar en les activitats obertes a les families.

OBRIR CALENDARI NOVEMBRE 2018

Els presentem el calendari del mes de Maig amb un seguit d'activitats que esperem que els agradin.

Ara que comença el bon temps s'iniciarà l'activitat "Grup de passeig per la ciutat". Esperem que els familiars que puguin ens hi acompanyin.

Volem també destacar la visita guiada al claustre de l'església St. domènec que farem el dia 11 de Maig a les 11h. Cal inscripció prèvia. Aquesta activitat també està oberta a les famílies que ens hi vulguin acompanyar.

OBRIR CALENDARI MAIG 2018

Els presentem el calendari del mes d'Abril amb un seguit d'activitats que esperem que els agradin. 

Aquest mes s'iniciarà la nova activitat  "POSA'T AL DIA" on s'explicaran noticies rellevants de la nostra comarca. Esperem que els familiars que puguin ens hi acompanyin.

OBRIR CALENDARI ABRIL 2018

Pàgina 1 de 2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline